Disclaimer

De informatie op deze website en in de e-nieuwsbrieven van Joost Nagelmaeker | ORTHOMOTIVE is met grote zorg samengesteld. Het copyright van alle op www.joostnagelmaeker.com en in de e-nieuwsbrieven gebruikte teksten en de meeste foto’s behoort aan Joost Nagelmaeker | ORTHOMOTIVE. Deze mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd of anderszins gereproduceerd en gedistribueerd.

Een aantal foto’s op de website kunnen zijn aangekocht van diverse beeldbanken. Daarop afgebeelde mensen die bezwaar maken tegen publicatie van de foto op de betreffende plaats op de website, kunnen dat mailen aan joost@jcsportrevalidatie.nl. De foto zal dan zonder discussie van de site worden verwijderd.

Op de huisstijl van Joost Nagelmaeker | ORTHOMOTIVE rust een auteursrecht en een gebruiksrecht. De huisstijl mag dan ook niet zonder voorafgaande toestemming gebruikt en/of toegepast worden.

Tevens is het niet toegestaan om het logo van Joost Nagelmaeker | ORTHOMOTIVE na te maken, opnieuw te construeren of zelf een nieuwe variant van het logo te maken, tenzij u dit als opdracht is gegeven.

Joost Nagelmaeker | ORTHOMOTIVE aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van www.joostnagelmaeker.com en de e-nieuwsbrieven, noch voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden of onvolkomenheden, of voor problemen als gevolg van het gebruiken of verspreiden ervan.

Joost Nagelmaeker | ORTHOMOTIVE mag tekst en vorm van door derden aangeboden informatie voor haar site en e-nieuwsbrieven naar eigen inzicht wijzigen, en behoudt zich het recht voor aangeboden informatie niet te plaatsen.

Joost Nagelmaeker | ORTHOMOTIVE is niet verantwoordelijk voor de informatie op websites waarnaar op www.joostnagelmaeker.com en in de e-nieuwsbrieven wordt verwezen.