Fysio in Assendorp met aandacht voor jou

Wat je klachten ook zijn, hier wil je het liefst zo snel mogelijk van af. Als fysiotherapeut in Assendorp sta ik graag voor je klaar. Door middel van een persoonlijk en op maat gemaakt plan van aanpak, help ik al meer dan 10 jaar patiënten snel en vrijblijvend van hun pijnklachten af. 

Ik ben gespecialiseerd in orthopedische klachten en revalidaties. Hierdoor heb ik al vele klachten en problematieken bij patiënten behandeld. Dankzij mijn ruimschootse ervaring kom ik snel tot de kern van het probleem waardoor jij een hoop tijd, geld en vooral heel veel pijn kunt besparen. Aandacht voor jou zodat we snel tot de kern van het probleem kunnen komen staat bij mij centraal. 

Jij wilt toch ook weer pijnvrij kunnen leven?

Beperkt worden door pijnklachten tijdens het bewegen is ontzettend vervelend. Hierbij kun je denken aan klachten zoals:

● Lage rugpijn

● Nekklachten

● Rugklachten 

● Schouderklachten 

● Knieklachten 

● Heupklachten

Als fysio in Assendorp sta ik voor fysiotherapie die volledig is afgestemd op jouw wensen behoeften. Hiervan is het uitgangspunt pijnvrij leven. Wanneer je namelijk steeds pijn ervaart bij het bewegen heeft dit niet alleen vervelende gevolgen voor het bewegen zelf. Dit heeft namelijk gevolg voor je algehele welzijn. Niet mee kunnen doen aan activiteiten, niet kunnen spelen en ravotten met je (klein)kinderen, geen rondje kunnen fietsen, etc. zijn allemaal zaken die jouw algehele welzijn kunnen verslechteren. Wil je liever nog vandaag dan morgen afscheid nemen van deze vervelende pijnklachten? Plan dan een intakegesprek in. Iedereen verdient het om pijnvrij te kunnen bewegen. Samen zorgen we ervoor dat je snel weer zonder beperkingen kunt bewegen.

Fysiotherapeut

Kies voor een fysiotherapeut met ervaring

Als fysio in assendorp zwolle werk ik samen met ervaren fysiotherapeuten met een passie voor bewegen. Zelf heb ik als gedreven sporter altijd al belangstelling gehad voor bewegen en het functioneren van het menselijk lichaam. Mijn passie in combinatie met een ruime interesse in mensen heeft ervoor gezorgd dat ik fysiotherapie ben gaan studeren. 

 

In mijn eerste werkzame jaren als fysio heb ik veel praktijkervaring opgedaan in het behandelen van mensen met allerlei voorkomende knieklachten. Na mijn studie fysiotherapie heb ik mijn master in de fysiotherapiewetenschap behaald. Tijdens deze studie heb ik een ruime interesse ontwikkeld voor het schoudergewricht. Dit heeft ertoe geleid dat ik ben toegetreden tot het SchouderNetwerk Amsterdam en het SchouderNetwerk Flevoland. 

 

Wanneer jij op zoek bent naar een fysiotherapeut die jou snel en blijvend van je pijnklachten af kan helpen, is het belangrijk dat je contact opneemt met een fysiotherapeut met ervaring. Hierdoor wordt je zo snel en zo doeltreffend mogelijk geholpen. Wil je weten hoe jij zo snel mogelijk afscheid kunt nemen van die nare pijnklachten zodat je weer kunt bewegen zoals ooit te voren? Vul dan het contactformulier in. Samen zorgen we ervoor dat je het vertrouwen in je eigen lichaam terugwint. Cliënten beoordelen mij met een 9,6.

Fsyiotherapeut in Almere stad
Praktijkruimte Assendorp Zwolle

Voor deze behandelingen kun je bij mij terecht

De focus voor mij als fysiotherapeut ligt niet alleen op het behandelen en genezen van pijnklachten, maar ook op het voorkomen hiervan. Je kunt bij mij terecht voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor andere behandelmethoden zoals:

 

● Hands on fysiotherapie

● Dry Needling

● Knierevalidatie 

● Schouderrevalidatie 

 

Hands on fysiotherapie

Hands on fysiotherapie is een verzamelnaam voor verschillende behandelsoorten waarbij gebruik gemaakt van manipulatie en massage. Het doel hiervan is om pijn, stijfheid en spierspanning te verlichten. Tijdens deze behandelmethode probeer ik bewegingen te herstellen en ongemakken te verlichten. Dit doe ik door met mijn handen op spieren en gewrichten te drukken, te strekken en te wrijven.

 

Knierevalidatie

Er zijn verschillende knieblessures die bij een onjuiste behandeling nooit helemaal zullen herstellen. Iedere blessure vereist een andere aanpak en behandeling. Ook wanneer je net een knie operatie hebt ondergaan is het belangrijk dat je hierna de juiste vorm van knierevalidatie volgt. Een knieblessure kan je belemmeren in het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten. Wanneer je kiest voor knierevalidatie bij een ervaren fysiotherapeut kun je deze blessure overwinnen. Hierdoor is het mogelijk om binnen een relatief korte termijn je dagelijkse activiteiten weer te hervatten. 

Dry Needling

Dry needling is een behandelmethode waarbij de huid wordt binnengedrongen met behulp van ‘droge’ dunne naaldjes. Deze naaldjes worden direct in de aangedane spier geprikt  zodat er een plaatselijke reactie wordt uitgelokt. Hierdoor zal de spierspanning verminderen waardoor ook de pijn en eventuele bewegingsbeperkingen af zullen nemen. Dry needling is een onderdeel van hands on therapie. Deze behandelmethode zal nooit alleen aangeboden worden, maar altijd deel uitmaken van een totaalbehandeling.  

 

Schouderrevalidatie

Schouderrevalidatie is niet alleen mogelijk na een schouderoperatie, maar ook voorafgaand aan een schouderoperatie. Door te kiezen voor schouderrevalidatie voorafgaand aan een operatie zorg je ervoor dat je zo fit mogelijk de operatie ingaat. Dit zal het herstel na de operatie bespoedigen. Schouderrevalidatie is raadzaam bij allerlei soorten schouderklachten. Ervaar je klachten en nemen deze na 2 tot 3 weken niet af? Dan is schouderrevalidatie wellicht de juiste behandelmethode voor jou.

 

Plan een intakegesprek in

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Assendorp Zwolle? Plan dan vandaag nog je gratis intake gesprek. Let op: het gratis intakegesprek is een tijdelijke actie vanwege onze openingsactie. Meld jezelf dus snel aan zodat je gebruik kunt maken van deze actie. 

Veelgestelde vragen

Ervaar je pijnklachten en denk je dat een fysiotherapeut je hierbij kan helpen? Dan kun je direct contact opnemen met een fysiotherapeut zodat er een intakegesprek ingepland kan worden. Een verwijzing van de huisarts is hiervoor niet noodzakelijk.

Heb je een chronische aandoening waarvoor je onder behandeling staat van een fysiotherapeut? Dan worden de behandelingen vanaf de 21e behandeling vergoed. De eerste behandelingen betaal je dus zelf of vanuit je aanvullende verzekering. Heb je geen chronische aandoening? Dan worden de behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Controleer dit dus goed voordat je een afspraak maakt.

Een fysiotherapeut behandeld klachten zoals pijn aan spieren, gewrichten, pezen en banden, maar kan ook ondersteuning bieden bij bewegingsproblemen, evenwichtsstoornissen, longproblematiek, etc. Het exacte behandelaanbod kan per fysiotherapeut verschillen.

Fysiotherapie is een vorm van therapie waar machines en apparatuur gebruikt kan worden om mensen te helpen hun kracht, lenigheid en bewegingsbereik te verbeteren. Manuele therapie is een soort therapie die hands-on technieken gebruikt om mensen te helpen gespannen spieren los te maken, de beweeglijkheid van gewrichten te verbeteren, en pijn te verlichten.