Fysiotherapie in Almere Stad

Fysiotherapie in Almere stad centrum

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Almere Stad? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als betrouwbare fysiotherapeut met meer dan 11 jaar ervaring help ik je snel en blijvend van je pijnklachten af. Dit doe ik door middel van een behandelplan op maat. Bij mij vind je geen lange wachtrijen. Stuur mij vandaag een bericht en je wordt binnen één week geholpen. Ik ben je graag van dienst. 

Onze Diensten

Fysiotherapie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dry Needling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Schouderrevalidatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Knierevalidatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fysiotherapeut met aandacht voor jou

Dankzij mijn specialisatie in orthopedische klachten en revalidaties heb ik al vele klachten en problematieken meegemaakt. Hierdoor kan ik samen met jou snel tot de kern van het probleem komen.  

Dit scheelt je een hoop tijd, geld en vooral veel pijn. Heb je snel hulp nodig? Ook dat kan. Bij mij heb je geen last van lange wachttijden. Plan nu een intakegesprek in en dan kijken we samen wat de beste aanpak is om jouw pijnklachten te verhelpen. 

Fsyiotherapeut in Almere stad

Best gewaardeerde fysiotherapeuten in Almere

Uiteindelijk kan ik natuurlijk roepen wat ik wil, maar waar het écht om gaat is dat de patiënt geholpen is en tevreden is over de dienstverlening van mij als fysiotherapeut. Ik ben dan ook enorm blij en trots dat ik mijzelf terug mag zien in het rijtje ‘best gewaardeerde fysiotherapeuten van Almere‘ van Zorgkaart Nederland. 

 

Een behandelingstraject is een nauwe vorm van samenwerking. Het is dan ook belangrijk dat je een fysiotherapeut hebt die je goed aanvoelt en waar je vertrouwen in hebt. Ben je benieuwd naar de mening van mijn voorgaande patiënten? Klik hier om alle waarderingen te bekijken. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandNagelmaeker, J.P. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Plan een intakegesprek in

Vul het formulier in

Veelgestelde vragen

Een fysiotherapeut is een expert in houding en beweging. Vanuit dit specialisme helpt hij / zij mensen die gewond zijn of een medische aandoening hebben helpt weer te bewegen en de pijn te beheersen. Een fysiotherapeut doet dit door behandelplannen op te stellen, patiënten te leren hoe ze veilig kunnen oefenen en hen te adviseren over hoe ze weer als vanouds kunnen bewegen.

De meest voorkomende klachten waarvoor mensen naar een fysiotherapeut gaan zijn rugpijn, nekpijn, en gewrichtspijn. Andere redenen om naar een fysiotherapeut te gaan zijn sportblessures, revalidatie na een operatie, en chronische aandoeningen zoals artritis.

Fysiotherapie en manuele therapie zijn beide vormen van behandeling die gebruikt kunnen worden om mensen te helpen herstellen van blessures of hun algemene gezondheid te verbeteren. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

 

Fysiotherapie is een vorm van therapie waar machines en apparatuur gebruikt kan worden om mensen te helpen hun kracht, lenigheid en bewegingsbereik te verbeteren. Manuele therapie is een soort therapie die hands-on technieken gebruikt om mensen te helpen gespannen spieren los te maken, de beweeglijkheid van gewrichten te verbeteren, en pijn te verlichten.

Het aantal fysio behandelingen dat vergoed wordt kan per verzekeringsmaatschappij en verzekeraar verschillen. Voor een goed overzicht en beeld verwijs ik je graag door naar de tarieven en vergoedingen pagina