Schouderrevalidatie in Almere

Fysiotherapie en sportrevalidatie in Almere

Of je nu een schouderoperatie, schouderblessure of gewoon klachten heeft aan de schouder, schouderrevalidatie kan je op weg helpen naar weer een normale werking van je schouders. 

 

Zowel zonder als na een schouderoperatie bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan u helpen om zowel de beweeglijkheid als kracht en daarmee de fitheid in uw schouder weer optimaal te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder…

Schouderklachten

Kom ik in aanmerking voor een schouderrevalidatie traject?

Om erachter te komen of een schouderrevalidatie traject de juiste keuze voor je is, kun je jezelf de volgende vraag stellen: heb ik last van schouderklachten die na minstens 2 / 3 weken nog steeds niet afnemen? 


Is het antwoord hierop ja, dan is het verstandig om contact op te nemen met een fysiotherapeut. De aanleiding van de schouderklachten zijn hierbij minder relevant en kunnen erg uiteenlopen. 


Waarbij de ene persoon de schouderklachten zijn ontstaan door overbelasting, komt het bij de ander door een ongeluk(-je), matige beweeglijkheid of een schouderoperatie. 


Wat de oorzaak ook mag zijn, je verdient het om pijnvrij rond te lopen. 

Fysiopraktijk in Almere voor schouderklachten

Zijn mijn schouderklachten wel ernstig genoeg?

Vele mensen vragen zich af of hun schouderklachten wel ernstig genoeg zijn. Ze denken dat het vanzelf wel over gaat. Wanneer je last hebt van een (ernstige) schouderblessure is dit vaak niet de juiste keuze. 

 

 

Fysiotherapie Joost Nagelmaeker

Plan direct een afspraak in

Ben je op zoek naar de juiste fysio om van je knie-of schouderklachten af te komen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik garandeer je de juiste revalidatie methode om weer pijnvrij van het leven te kunnen genieten. 

 

Plan vandaag nog je afspraak in en wordt een van de volgende tevreden patiënten die weer zonder knieklachten door het leven gaan. 

Plan een intakegesprek in