Second Opinion Fysiotherapie

Wat is een second opinion

Een second opinion is een oordeel van een andere fysiotherapeut dan van diegene waar je onder behandeling bent. Ben je niet helemaal overtuigd over de aanpak van je huidige fysiotherapeut? Dan kun je bij mij een second opinion aanvragen. Ook als je het zekere voor het onzekere wilt nemen kan een second opinion een goede aanpak zijn. Let er hierbij wel op dat je kiest voor een arts of fysiotherapeut die gespecialiseerd is in jouw vraagstuk. 

 

Een second opinion bij mij – fysiotherapeut Joost Nagelmaeker – bestaat uit een uitgebreide screaning, onderzoek en diagnose. Ook kijken we samen naar de activiteiten waarin je nu het meest belemmert wordt en wat je na het herstel graag weer zo snel mogelijk wil oppakken. Zo creëren we een goed beeld van de klacht en stellen we een passen plan van aanpak samen. 

Second opinion fysiotherapie

Plan direct een afspraak in

Twijfel je over je huidige behandelplan? Dan is dit het moment om een second opinion aan te vragen. In mijn praktijk worden je behandelingen vergoed door de basisverzekering. Dat is alweer een zorg minder. Zie ik je binnenkort in mijn praktijk om voor de volgende stap in je herstel? 

 

Tot snel!

Fysiotherapie Joost Nagelmaeker

Bel, app of mail met Joost