Tarieven & Vergoedingen

Nadat een goede diagnose is gesteld, is het uiteraard van belang dat je zo snel mogelijk kunt starten met de behandeling of revalidatie. Direct na de intake zal ik starten met de eerste behandeling. Na de behandeling maak ik direct vervolgafspraken, op dagen en tijden die ook jou goed uitkomen. 

 

Ik weet veel van houding en beweging. Met mijn kennis en kunde help ik je bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van je klachten aan het bewegingsapparaat. Zo krijg je altijd zorg op maat, passend bij je persoonlijke situatie en gericht op het doel dat je wilt bereiken.

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
Fysiopraktijk Orthomotive

Tarieven

Reguliere zitting fysiotherapie – €38,00 

 

1e behandeling fysiotherapie, inclusief intake & onderzoek – €48,00 

 

Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek en behandeling: € 78,00 

 

Toeslag voor behandeling op locatie – €23,15 

 

Een niet nagekomen afspraak (wijzigingen of afmeldingen dienen 24 uur voor aanvangstijd te geschieden): het tarief van de afgesproken behandeling.

 

Neem bij vragen of twijfel over vergoedingen en/of tarieven contact met ons op. Eventuele andere behandelingen of trainingen in overleg. Wij hebben met alle zorgverzekeraars behalve Zorg & Zekerheid en Aevitae een contract. 

Best gewaardeerde fysiotherapeuten in Almere

Uiteindelijk kan ik natuurlijk roepen wat ik wil, maar waar het écht om gaat is dat de patiënt geholpen is en tevreden is over de dienstverlening van mij als fysiotherapeut. Ik ben dan ook enorm blij en trots dat ik mijzelf terug mag zien in het rijtje ‘best gewaardeerde fysiotherapeuten van Almere‘ van Zorgkaart Nederland. 


Een behandelingstraject is een nauwe vorm van samenwerking. Het is dan ook belangrijk dat je een fysiotherapeut hebt die je goed aanvoelt en waar je vertrouwen in hebt. Ben je benieuwd naar de mening van mijn voorgaande patiënten? Klik hier om alle waarderingen te bekijken. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandNagelmaeker, J.P. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Fysiotherapie Joost Nagelmaeker

Plan een intakegesprek in

Wil je liever vandaag dan morgen afscheid nemen van die vervelende pijnklachten en weer kunnen bewegen als vanouds? Plan dan een intakegesprek in door mij een berichtje te sturen door op een van de onderstaande buttons te klikken. 

 

Samen zorgen we ervoor dat je snel en blijvend van je klachten verholpen bent. Tot snel!

Vul het formulier in

Veelgestelde vragen

Een fysiotherapeut is een expert in houding en beweging. Vanuit dit specialisme helpt hij / zij mensen die gewond zijn of een medische aandoening hebben helpt weer te bewegen en de pijn te beheersen. Een fysiotherapeut doet dit door behandelplannen op te stellen, patiënten te leren hoe ze veilig kunnen oefenen en hen te adviseren over hoe ze weer als vanouds kunnen bewegen.

De meest voorkomende klachten waarvoor mensen naar een fysiotherapeut gaan zijn rugpijn, nekpijn, en gewrichtspijn. Andere redenen om naar een fysiotherapeut te gaan zijn sportblessures, revalidatie na een operatie, en chronische aandoeningen zoals artritis.

Fysiotherapie en manuele therapie zijn beide vormen van behandeling die gebruikt kunnen worden om mensen te helpen herstellen van blessures of hun algemene gezondheid te verbeteren. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

 

Fysiotherapie is een vorm van therapie waar machines en apparatuur gebruikt kan worden om mensen te helpen hun kracht, lenigheid en bewegingsbereik te verbeteren. Manuele therapie is een soort therapie die hands-on technieken gebruikt om mensen te helpen gespannen spieren los te maken, de beweeglijkheid van gewrichten te verbeteren, en pijn te verlichten.

Het aantal fysio behandelingen dat vergoed wordt kan per verzekeringsmaatschappij en verzekeraar verschillen. Voor een goed overzicht en beeld verwijs ik je graag door naar de tarieven en vergoedingen pagina